29.3. a 1.4. bude obchod zavřený. Krásné svátky! Vaši objednávku si můžete vyzvednout v kamenném obchodě LERON. V rámci Prahy nabízíme expresní zaslaní na adresu s kurýrem WOLT.

Velký přírodní deodorant Pačuli, máta a rozmarýn Biorythme

Kód: 85628
296 Kč 244,63 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Deodorant zajistí pocit svěžesti a zároveň neucpává potní žlázy. Můžete se na něj spolehnout po celý den.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velký přírodní deodorant Pačuli, máta a rozmarýn Biorythme

  • Je 100% vegetariánský.
  • Není testován na zvířatech. Anet testuje na sobě a rodině.:) A až v pravý čas nový produkt "pouští" do světa. Výrobky jsou dermatologicky testované nezávislým lékařem na lidských dobrovolnících v rámci vypracování Hodnocení bezpečnosti - atestů, které má každý výrobek Biorythme.
  • Vyráběna v malých šaržích a pouze z čerstvých surovin (například za studena lisované oleje, desítky druhů čistých esenciálních olejů, krásně voňavé kakaové máslo v potravinářské kvalitě a mnoho dalších).
  • Receptury jsou tvořeny tak, aby kosmetika neobsahovala konzervanty. Aby se nemusely přidávat, je nutné jít cestou bez vody, která je sice dražší, ale produkty obsahují opravdu účinné složky a nikoliv 90% vody, jak tomu často může být v konvenčních výrobcích.
  • Na závěr malé tajemství. Stává se, že je "návyková" a možná Vám nebude stačit si ji pořídit pouze jednou. :) Samozřejmě jde o vtípek, ale nás si získala.

O 100 % přírodním deodorantu:

Pokud si nepřejete na jedno z nejcitlivějších míst Vašeho těla každý den aplikovat chemický koktejl ukrytý v běžných výrobcích, je přírodní tuhý deodorant Biorythme pro Vás ten pravý. Deodorant nezabraňuje přirozenému pocení, které slouží k přirozenému ochlazení těla a vyplavení toxinů. Nicméně se spolehlivě vypořádá s bakteriemi, které se vyskytují v podpaždí a z potu vyrábějí smrduté látky. Deodorant zajistí pocit svěžesti a zároveň neucpává potní žlázy. Můžete se na něj spolehnout po celý den.

Složení: Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Sodium Bicarbonate (jedlá soda), Zea Mays Starch (kukuřičný škrob), Beeswax (včelí vosk), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Triethyl Citrate (rostlinný ester kyseliny citronové), Farnesol (přirozená složka některých éterických olejů), Pogostemon Cablin Leaf Oil (éterický olej pačuli), Mentha Piperita Oil (mátový éterický olej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarýnový éterický olej), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (eukalyptový éterický olej), Camphor (kafr), Linalool*, Limonene*
 
*přirozené složky obsažených éterických olejů


Hmotnost:
30 gramů.
Vůně: zemitá, smyslná se závanem svěžesti. Typicky hluboká vůně pačuli je doplněna svěžím mátovým a rozmarýnovým éterickým olejem. Zprvu je vůně intenzivní a postupně se stává slabší. Překvapivě dobře se doplňuje s parfémy a dokonce i s těmi pánskými, které vynikají kořeněnou vůní. 
Vhodný pro: dámy i pány.
Jak používat: díky vysouvacímu obalu ho snadno nanesete. Před samotným nanášením nechte deodorant několik sekund přitisknutý v podpaží, aby se malinko nahřál. Při roztírání ho jemně přitlačte na pokožku. Deodorant nejlépe funguje na oholené podpaží a je možné aplikaci během dne opakovat.
Spotřebovat do: 12 měsíců od otevření.
Skladování: při teplotě okolo + 25 °C (díky základu z kakaového másla je deodorant přirozeně tuhý a při styku s pokožkou a lidským teplem taje, tedy se pohodlně nanáší.
Poznámka: V deodorantu je vysoký obsah kakaového másla v potravinářské kvalitě, které je samo o sobě zřídka využívanou složkou kvůli vysoké ceně. Další kouzelnou složkou je rostlinný ester kyseliny citronové a přirozená složka některých éterických olejů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Deodoranty
Záruka: 1 rok

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: