Vaši objednávku si můžete vyzvednout v kamenném obchodě LERON. V rámci Prahy nabízíme expresní zaslaní na adresu s kurýrem WOLT.

Stříbrný náhrdelník Znamení zvěrokruhu Rak Hana Pokorná

Kód: 91804
980 Kč 809,92 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Decentní šperk ze šperkařské dílny Hana Pokorná, díky kterému můžete mít své znamení zvěrokruhu stále u sebe.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný náhrdelník se symbolem RAKA Vám bude připomínat jeden z dvanácti charakterů. Můžete si do něj promítnout svůj záměr, jak pracovat na svých přirozených vlastnostech a dojít k vyššímu potenciálu. 

RAK 22.června - 22.července
Náhrdelník se znamením RAKA je vytvořen ze stříbra. Na jemném řetízku visí kruhová destička s příslušným symbolem. Mírně strukturovaná destička z obou stran evokuje vesmírný prach. Na její čelní straně symbol lehce vystupuje. 

Materiál: 
stříbro 925
Rozměry: 7-8 mm průměr destičky
Délka řetízku: 42 cm dle zvolené varianty
Zavěšení: skrze očko na horní straně přívěšku
Náhrdelník je zabalen v dárkové krabičce.

Znamení zvěrokruhu najdete pod dvanácti symboly. Každý z nich nese jeden symbol a vztahuje se k určitému datu v kalendáři. Jednotlivá znamení mají různé potenciály. Zvěrokruh, nebo také Zodiak je myšlený pás na nebi, v němž se při pohledu ze Země pohybují známé planety Sluneční soustavy. Tento pás byl rozdělen na 12 stejných dílů. Názvy jednotlivých dílů jsou odvozeny od souhvězdí, se kterými se překrývaly. Poloha Slunce tak určuje nejenom fázi roku, ve které se nacházíme, ale daný výsek zvěrokruhu.

Chceme-li určit konkrétní znamení, potřebujeme znát datum a čas. Výchozím bodem pro začátek prvního znamení je jarní rovnodennost a symbol Berana. Z hlediska astrologie jsou odlišnosti oproti astronomickým jevům. Dnes se například uvádí i znamení Hadonoše, a celý cyklus je rozdělen do třinácti různě dlouhých úseků. Zde ale naleznete šperky s tradičními dvanácti znameními. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Šperky
Záruka: 2 roky
Materiál: stříbro 925 (lesk)
Typ zavěšení: stříbrný řetízek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: