Vaši objednávku si můžete vyzvednout v kamenném obchodě LERON. V rámci Prahy nabízíme expresní zaslaní na adresu s kurýrem WOLT.

Palo Santo Svíčkuj

Kód: 92202
249 Kč 205,79 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Palo Santo se nechá skvěle využít třeba při meditaci, pro odstranění stresu a negativní energie, který harmonizuje mysl i domov

Detailní informace

Detailní popis produktu

SVÍČKUJ založily Kamila a Míša. Mají rády přírodu a milují kreativní tvorbu. Každý krok výroby provádí s velkou péčí a se zmařením na detail. Výsledkem je poctivá ručně vyrobená svíčka s originální kresbou a s použitím kvalitních přírodních ingrediencí. Svíčky jsou přírodní, vyrobeny ze sójového vosku a 100% přírodních esenciálních olejů (bez umělých vonných olejů) a bavlněného knotu.

Palo Santo patří mezi nejintenzivněji vonící stromy na světě. Voní mimořádně exoticky, velice příjemně, sladce s nádechem kokosu
Palo Santo je pro své účinky vyhledávané již po staletí. Etický původ ověřuje společnost SERFOR. Dřívka pochází ze spadlých stromů Palo Santo z Peru.

Balení obsahuje: 5-6 kusů dřívek o váze minimálně 50 g

JAK POUŽÍVAT?
Dřívko stačí zapálit a nechat rozhořet asi 30 vteřin. Následně plamen sfoukněte a dým nechejte volně stoupat na nehořlavé podložce. Doutnající dřívko můžete namočit do vody a zcela jej uhasit, po důkladném vyschnutí jej můžete znovu použít.
UPOZORNĚNÍ: Nenechávejte dřívko bez dozoru během hoření nebo doutnání. Nepokládejte hořící nebo doutnající dřívko na povrchy, které jsou hořlavé. Umístěte z dosahu dětí a domácích mazlíčků. Nepoužívejte během těhotenství.

Doplňkové parametry

Kategorie: Svíčky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: