Vaši objednávku si můžete vyzvednout v kamenném obchodě LERON. V rámci Prahy nabízíme expresní zaslaní na adresu s kurýrem WOLT.

Edice pro děti a dospělé Karty Podle sebe

Kód: 92259
499 Kč 412,40 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Karty pro hlubší rozhovory mezi dětmi a dospělými

Detailní informace

Detailní popis produktu

Podle sebe vzniklo z čistého nadšení a radosti na konci roku 2018 jako podcast. Zakladatelka projektu Linda Martišková nastartovala projekt s velkou vizí, a to zlepšovat lidem životy inspirativním slovem či příběhy. Hlavními tématy jsou seberozvoj a cesty podle sebe. V roce 2019 vznikla myšlenka na karty Podle sebe, a to hlavně proto, aby posluchači podcastu Podle sebe aktivně mohli na svém rozvoji pracovat. Od samotné myšlenky po realizaci karet to trvalo celkem tři měsíce a první balíčky poznávacích karet spatřily světlo světa ještě ve stejném roce. Už dávno však nejsou karty jen pro posluchače, ale pro všechny, kteří by rádi uměli přeskočit „povídání o počasí“ nejen se svými blízkými.

V roce 2020 vznikla další edice karet určená dětem a dospělým. Děti, které nejsou obvykle tolik upovídané, tuto hru rády hrají a rozpovídají se. Na podzim 2021 vznikla prozatím poslední edice karet, partnerská, krásně zpestřující partnerské večery.

Karty pro hlubší rozhovory mezi dětmi a dospělými.
Pro koho: rodiče a děti - vhodné pro děti už od 4 let
Cíl: hlubší diskuze, díky kterým se rozvíjí fantazie a přemýšlení dětí a také se prohlubuje váš vztah s nimi
Karty byly navrženy ve spolupráci se speciální pedagožkou a jsou krásným pokračováním originální edice.
Sada: 53 otázek pro rodiče, učitele a kohokoliv, kdo je v kontaktu s dětmi
Značka: Podle sebe

Jak na to? Dobře se nalaďte, vytáhněte libovolnou kartu z balíčku, na které je otázka a na tu si upřímně odpovězte. Pokud vás daná otázka zavede asociací úplně jinam, je to v pořádku. Důležité je, aby karty pomohly vám, ne abyste na ni přesně odpověděli. Pokud karty hrajete ve více lidech, postupně na otázku odpovídejte jeden po druhém. Nebojte si konverzování nad otázkami užít.
Není cílem vytáhnout z balíčku co nejvíce karet. Cílem je mít sám se sebou nebo s lidmi okolo sebe hlubší, zajímavější konverzaci a k tomu karty slouží jako pomůcka. Může se tedy klidně stát, že vám bude stačit pro nastartování konverzace jen jedna karta.
<b>Podle sebe vzniklo z čistého nadšení a radosti na konci roku 2018 jako podcast.

Doplňkové parametry

Kategorie: Karty
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: