Vaši objednávku si můžete vyzvednout v kamenném obchodě LERON. V rámci Prahy nabízíme expresní zaslaní na adresu s kurýrem WOLT.

Bio květová voda z růže Herbal mist Almara Soap

Kód: 91613
229 Kč 189,26 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Přírodní pleťová voda destilovaná z květů bio růže

Detailní informace

Detailní popis produktu

Česká značka Almara Soap při ruční výrobě mýdel nepoužívá žádné prefabrikované suroviny. Mýdla vyrábí od základu ručně tradiční metodou za studena, kdy se spojují tuky se zásadou a chemickou reakcí dochází k jejich saponifikaci, čili zmýdelnění. Používá pouze rostlinné oleje té nejvyšší kvality, často lisované za studena. V mýdlárně její tým vyrábí dvě standardní kolekce, přírodní a fancy  oblíbené sezonní edice v limitovaných objemech.

Tajemství krásné pleti se skrývá v pravidelné, důkladné, ale zároveň jemné a komplexní péči, která zahrnuje i použití přírodní pleťové vody bez obsahu alkoholu a jiných přidaných látek. Tento čistý bio hydrolát z květů damašské růže pro vás v Almara Soap získali v té nejlepší možné kvalitě: je vyrobený tradiční destilací v proslulém bulharském Růžovém údolí.

Typ pleti: Růžový hydrolát je určený pro suchou, zralou a choulostivou pleť
Účinky: Růže je známá svými zklidňujícími účinky, působením proti vráskám a hydratačními schopnostmi. Pokožku jemně čistí, nádherně voní a harmonizuje.
Použití: Květový hydrolát použijte na dočištění pokožky jako běžnou pleťovou vodu nebo k osvěžení pleti kdykoliv během dne. Tímto hydrolátem si také můžete dochutit vodu, čaj nebo oblíbenou limonádu.
Složení: bio květová voda růže
Objem: 100 ml
Vůně: damašská růže
Značka: Almara soap

Doplňkové parametry

Kategorie: Pečující kosmetika
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: